fbpx

Treningssamling på Tenerife

Våren 2020 arrangerer vi treningsleir for syklister på Tenerife. Bli med, og få din egen «Mesternes Mester-opplevelse».

Vi vil få anledning til å bryne oss på beryktede El Teide. Med sine 3718 meter over havnivå, og anslåtte 7000 meter over havbunnen, er det det høyeste fjellet i Spania, samt det høyeste fjellet på noen øy i Atlanterhavet, og den tredje største vulkanen i verden. Vulkanen er sovende, og følgelig ikke aktiv. 

Selve klatringen er 32,75 km lang, med en gjennomsnittlig stigning på 6,4 %. Den ender opp på 2209 moh., men det er mulig å slippe seg ned i krateret og sykle videre opp til ca 2375 moh.

 

Treningssamling 2020

avreisedato

14. mars 2020

Pris

hjemreise

22. mars 2020

kr 14 850

Flybilletter er ikke inkludert

Inkludert i turen

Erfarne reiseledere

Overnatting på dobbelrom

Frokost og middag

Massør tilgjengelig fra 16:00 - 19:00 hver dag

Informasjon om turen

Hvor godt trent må jeg være?

Vi sykler ca 100 km hver dag i forskjellige ruter. Etter den første dagen gjør vi en evaluering av gruppen, og tilpasser opplegget for resten av oppholdet deretter. Både hva gjelder varighet, tempo og høydemeter på de kommende traséene. Dette vil dermed passe for alle slags syklister.

Vi vil vektlegge lav intensitet, slik at du kan få mange timer på setet før sesongstart. Noen av dagene avslutter vi etappene med litt høyere tempo.

For de som allerede har et godt grunnlag gjennom vinteren, vil det bli lagt til rette for ulike intervalløkter.

 

Sykkel og utstyr

Det er mulig å ta med sykkel på flyet, ev. kan du leie sykkel hos oss. Det koster 400 kroner hver vei å ta med sykkel på flyet. Leie av sykkel koster ca 1000 kroner for perioden (avhengig av type sykkel). Ta kontakt med oss for ulike alternativer.

Vi har med verktøy, pumper og annet utstyr. Du trenger kun å ta med sykkelklær, og eventuelt din egen sykkel dersom du ønsker det.

rgf_logo_png-77x60

Bergodal er medlem av Reisegarantifondet

Har du noen spørsmål?

© Bergodal AS. Alle rettigheter forbeholdt.

Personvernerklæring