fbpx

Folkehelseinstituttet (FHI) råder å unngå alle reiser til utlandet. Vi vil derfor, inntil videre, ikke lage nye turer med avreise i 2020. For mer informasjon –  se FHI sine nettsider.

Opplevelsesreiser

Sykkelferier i Italia og Frankrike

Våre sykkelturer i Toscana, Piemonte og Provence går gjennom vakre kulturlandskap, hvor veiene slynger seg mellom vinranker og over åser. Utstyrt med lettfattelige kart og GPS-ruter, kan selv den mest uerfarne syklist enkelt navigere uten guide, og i eget tempo.

Dagsetappene er som regel mellom 20 til 60 kilometer, men kan med enkle grep gjøres kortere. Turene egner seg godt for familier med barn, eller de som vil tilbringe mindre tid på sykkelen og mer tid på å nyte landskapet.

Vilkår

Alle våre sykkelferier inkluderer

Toscana

Toscana bør oppleves på sykkel. Et av Europas eldste og best bevarte kulturlandskap vasket frem av vær og vind, og dyrket av mennesker over flere tusen år. Små og store middelalderbyer er plassert på knauser og åskammer for å beskytte folk og fe mot angrep utenfra.  Regionens enkle kjøkken, med lokale råvarer og særegne viner, lever i beste velgående. 

Toscana er et kupert ravinelandskap, der man av og til må sykle i oppoverbakke. En el-sykkel vil gjøre underverker her, men oppføre seg som en vanlig sykkel på flatene.

Toscana klassisk​

Pris fra kr 10 200,-

Pris fra kr 8400,-

Pris fra kr 9500,-

Toscana kyst

Pris fra kr 10 200,-

Toscana weekend

Pris fra kr 5500,-

Toscana - Chianti

Pris fra kr 10 700,-

Piemonte

En sykkelferie i Piemonte vil du huske for alltid. Piemonte er en spennende region med svært gode forhold for landeveis- og tursyklister.
Området ligner på Toscana, med et åpent og variert kulturlandsskap, men mindre høydeforskjeller gjør området lettere tilgjengelig for tursyklister og familier med barn.

Piemonte klassisk

Pris fra kr 10 300,-

Provence

I Provence har vi laget en fantastisk sykkeltur i Rohne-dalen fra Avignon, mot Mt Ventoux, før ruten dreier sydover, via Orange, vinmarkene i Chateuneuf du Pape og tilbake til Avignon. Turen kan legges opp med mulighet for en topptur til «månefjellet» Mt Ventoux, og med ekstra lange etapper for de sprekeste.

Provence - Rôhne

Pris fra kr 10 200,-

rgf_logo_png-77x60

Bergodal er medlem av Reisegarantifondet

Har du noen spørsmål?

© Bergodal AS. Alle rettigheter forbeholdt.

Personvernerklæring