fbpx

Opplevelsesreiser

Sykkelferier i Italia og Frankrike

Våre sykkelturer i Toscana, Piemonte og Provence går gjennom vakre kulturlandskap, hvor veiene slynger seg mellom vinranker og over åser. Utstyrt med lettfattelige kart og GPS-ruter, kan selv den mest uerfarne syklist enkelt navigere uten guide, og i eget tempo.

Dagsetappene er som regel mellom 20 til 60 kilometer, men kan med enkle grep gjøres kortere. Turene egner seg godt for familier med barn, eller de som vil tilbringe mindre tid på sykkelen og mer tid på å nyte landskapet.

Alle våre sykkelferier inkluderer

  • Leie av sykler med sidevesker
  • Bagasjetransport mellom destinasjonene
  • Overnatting på hotell med god standard
  • Ruter til GPS og mobil​

Toscana

Toscana bør oppleves på sykkel. Et av Europas eldste og best bevarte kulturlandskap vasket frem av vær og vind, og dyrket av mennesker over flere tusen år. Små og store middelalderbyer er plassert på knauser og åskammer for å beskytte folk og fe mot angrep utenfra.  Regionens enkle kjøkken, med sine egne råvarer og særegne viner, lever i beste velgående. De siste med ett markant oppsving i kvalitet de siste tiårene.

Toscana klassisk​

Pris fra kr 8500,-

Vanskelighetsgrad

2/5

Pris fra kr 7000,-

Vanskelighetsgrad

1/5

Pris fra kr 7900,-

Vanskelighetsgrad

2/5

Toscana kyst

Pris fra kr 8500,-

Vanskelighetsgrad

2/5

Toscana weekend

Pris fra kr 4600,-

Vanskelighetsgrad

1/5

Toscana - Chianti

Pris fra kr 8900,-

Vanskelighetsgrad

2/5

Piemonte

En sykkelferie i Piemonte vil du huske for alltid. Piemonte er en spennende region med svært gode forhold for landeveis- og tursyklister.
Området ligner på Toscana, med et åpent og variert kulturlandsskap, men mindre høydeforskjeller gjør området lettere tilgjengelig for tursyklister og familier med barn.

Piemonte klassisk

Pris fra kr 8600,-

Vanskelighetsgrad

2/5

Provence

I Provence har vi laget en fantastisk sykkeltur i Rohne-dalen fra Avignon, mot Mt Ventoux, før ruten dreier sydover, via Orange, vinmarkene i Chateuneuf du Pape og tilbake til Avignon. Turen kan legges opp med mulighet for en topptur til «månefjellet» Mt Ventoux, og med ekstra lange etapper for de sprekeste.

Provence - Rôhne

Pris fra kr 8500,-

Vanskelighetsgrad

2/5
rgf_logo_png-77x60

Bergodal er medlem av Reisegarantifondet

Har du noen spørsmål?

© Bergodal AS. Alle rettigheter forbeholdt.

Personvernerklæring