fbpx

Klassiker-weekend med Gabba fra Team Ineos

3.75/5

vanskelighetsgrad

0
km
0
sykkeletapper

Bli med på en sykkelhelg du aldri vil glemme. Du vil få testet deg selv i Arenbergskogen, Kemmelberg, Oude Kwaremont, Paterberg, Taaienberg, Koppenberg og Muur van Geraardsbergen, for å nevne noe. 

Turen vil bli arrangert på sedvanlig Bergodal-vis, hvor vi transporterer din sykkel og bagasje fra og til Oslo, slik at du kun flyr med håndbagasje.  

avreisedato

torsdag 7. mai 2020

Pris

hjemreise

søndag 10. mai 2020

kr 13 950

  • Bosberg  1,0 km, brostein, 6,1 % avg., NA max    

I dag skal vi teste sykkel og kropp etter reisen ned til Geraardsbergen.

Vi tar en rolig kort runde i området rundt byen.
Likevel vil vi få muligheten til å kjenne litt på det som venter oss.
Vi tar en kontrollert rekognosering av Kapelmuur, før vi svipper bortom Bosberg.
Dernest blir det en flat runde i vakkert kulturlandskap.

Det er ikke til å komme unna at dagens etappe er en munnfull. 
Lengden på dagens etappe, sammen med utfordringene den siste delen av den, gjør at vi sykler kontrollert de første timene. Det lette terrenget tillater en uanstrengt reise mot den berømte Arenbergskogen.
Dernest venter det oss flere brosteinspartier på veien mot velodromen i Roubaix.
Etter noen runder på den ikoniske velodromen avsluttes dagen med Kemmelberg. Også det på brostein. 

Vi runder av dagen med en femretters gourmetmiddag på toppen av Kemmelberg, og smake et utvalg av Belgisk øl. Alt inkludert i prisen.

For de fleste vil nok dagen i dag være selve toppen av kransekaka. Vi skal opp alle de kjente bakkene fra Flandern rundt. Da gårsdagen sitter godt i, vil vi utsette starten til 10:00 denne dagen. De første 65 km er helt flate, før utfordringene står i kø. I løpet av de neste 11,1 km skal vi ta for oss Oude Kwaremont, Paterberg og Koppenberg. Dernest får vi en liten pause før Taaienberg venter, og sist, men ikke minst – Muur van Geraardsbergen.
Det er bare å legge igjen alt av krefter i dag.

  •  

Gabriel Rasch

Gabriel Rasch, også kjent som «Gabba», arbeider til daglig som sportsdirektør i Team Ineos (tidligere Team Sky).
Rasch har selv vært profesjonell syklist.

Han ble norgesmester i 2003. I 2006 vant han Ringerike Grand Prix sammenlagt, og i 2007 tok han sammenlagtseieren og vant én etappe i Rhône-Alpes Isère Tour.
Hans kanskje fornemste egenskap som rytter var hans eminente taktiske hode. Dette gjorde at han ble foretrukket som «road captain» under ritt som bla. Paris – Roubaix.

Rasch har syklet for Crédit Agricole, Cervélo TestTeam, Garmin-Cervélo, FDJ-BigMat og Team Sky,
I sistnevnte gikk han over i rollen som sportsdirektør da han la opp som aktiv utøver etter Paris-Roubaix, 13. april 2014.
Han er også kjent for å ha kommet opp med idéen til en aerodynamisk regnjakke, som den italienske produsenten Castelli treffende har kalt «Gabba».

Inkludert i turen

Fly tur/retur

Erfarne reiseledere

Overnatting på hotell

Femretters gourmetmiddag på Kemmelberg

Transport av sykkel og bagasje

Følgebil

P1066099

Sportsdirektør

Gabba vil også fungere som sportsdirektør på denne turen, og vil gjennomgå etappene akkurat slik han gjør med Team Ineos i forkant av deres etapper. Han vil bruke de samme elektroniske hjelpemidlene, ta for seg kritiske punkter i løypa, været under etappen, etc.

Reiseledere

Bergodal har reiseledere med lang fartstid, og som er godt kjente i de ulike områdene. Vi har to på sykkel og én i følgebil hver dag. På den måten sikrer vi å få ivaretatt hele gruppen under etappene.

P1022686

Følgebil

I følgebilen har vi mat og drikke, ekstra bekledning, reserveslanger, samt en rekke reservedeler, skulle uhellet være ute. Bilen følger oss hele dagen på samtlige etapper.

«Konge-tur for elskere av klassikere, med ikoniske høydepunkter og opplevelser på løpende bånd. Ei uforglemmelig uke i sommervær og med en forbilledlig tur-arrangør. Min flotteste opplevelse på sykkel så langt i mitt 61-årige liv.»
Per Ivar Henriksbø
rgf_logo_png-77x60

Bergodal er medlem av Reisegarantifondet

Har du noen spørsmål?

© Bergodal AS. Alle rettigheter forbeholdt.

Personvernerklæring